7 lipca 2011

Mój pierwszy raz - Chrupiąca gryka z melasą i migdałami

W cyklu Mój pierwszy raz chciałabym się z wami podzielić opinią na temat produktów i usług, który spróbowałam po raz pierwszy. Zacznę od chrupiącej gryki z melasą i migdałami.


Skład: gryka ekspandowana, melasa buraczana, migdały (6%).

Pierwsze wrażenie było dość dziwne, jakby kasza gryczana na słodko. Ale ostatecznie przekonałam się do tego smaku. Od kilku  dni zajadam się chrupiącą gryką z jogurtem naturalnym, dziś rano dodałam trochę do ciasteczek owsianych. Doskonale powinna się też sprawdzić z mlekiem zamiast słodkich płatków dla dzieci. Migdałów mogłoby być trochę więcej, ale i tak jest pyszna. Na pewno zagości w mojej kuchni na dłużej.
  1. ja wczoraj dorwałam pszenicę z tej serii. Bardzo smaczna:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Moje dziecko je jako płatki do mleka i bardzo lubi :)

    OdpowiedzUsuń

Start typing and press Enter to search